Izpušni sistemi
Izpušni sistemi

Izpušni sistemi

Izpušni sistem vašega avtomobila je veliko več kot samo cev, ki štrli iz njegovega zadka. Poleg tega, da odvaja izpušne pline, regulira hrup, se postavlja z zmogljivostjo vozila in izboljšuje izrabo goriva. Ker pa leži skrit spodaj, ni vedno lahko opaziti, da nastajajo težave – razen če pozorno ne prisluhnete. Če zaznate nenavadne zvoke, ki prihajajo iz izpušnega sistema – npr. bobnenje, sikanje ali pokanje, ali pa ropotanje ali kovinske vibracije – je najbolje, če se z vašim avtomobilom čim prej oglasite v vašem najbližjem Vulco servisu.

Naši visokousposobljeni strokovnjaki bodo lahko hitro ugotovili kje je težava. Če se napaka dovolj zgodaj odkrije, ni potrebno menjati celotnega sistema, ampak je včasih dovolj zamenjati čisto majhen del, s čimer prihranite čas in denar. Če vam bomo v kratkem prihranili nekaj denarja, si prav lahko predstavljamo, da se boste še dolgo vračali k nam.

Izpušni plini gredo iz motorja v katalizator, ki pripomore k zmanjšanju emisije. Potem jih serija cevi vodi v izpušni lonec, kjer navrtane kovinske plošče ali cevi zmanjšajo tlak plina, da izpušni plini skozi izpušno cev manj hrupno zapustijo avtomobil (in ne motijo sosedov).

Koliko časa zdrži vaš izpušni sistem, je odvisno od dolžine in pogostosti voženj, in ne toliko od tega, kdaj je bil nameščen. Pri vozilih, ki se večinoma uporabljajo za kratke vožnje po mestu, izpušni sistem precej prej (naj bo to časovno ali glede na število prevoženih kilometrov) razpade, kot pri vozilih, ki se v glavnem vozijo na dolgih relacijah.

 
 

Izpušni sistemi Avto galant so izdelani iz dvojne nerjaveče pločevine. Visoko kvaliteto dokazujejo tudi z 18-mesečno garancijo, ki jo dobite ob nakupu le-teh. Izpušni sistemi Avto Galant so slovenski proizvod z ugodnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

V ponudbi je tudi celotna paleta izdelkov podjetja Izpušni sistemi Lauš d.o.o. : izpušni lonci, gibljive cevi, katalizatorji, ... Vsi izdelki so proizvedeni iz visoko kvalitetnega materijala, kar omogoča dolgo življensko dobo. Tehnologija PPT (Programmed perforating tube), ki jo uporabljamo pri izdelavi izpušnih loncev, še dodatno podaljšuje življensko dobo izpušnih loncev. Našim strankam nudimo dvo letno garancijo za naše izpušne lonce.

 
 
 

Vulco centri pa vam nudijo še izpušne sisteme proizvajalca Walker.

 

Poišči Vulco partnerja Oddaj rezervacijo